Політика конфіденційності сайту «Нутроф®»

Політика конфіденційності сайту «Нутроф®» (далі “Сайт”)- це гарантія нерозголошення Ваших персональних даних. Адміністрація Сайту несе повну відповідальність за їх безпеку, нерозповсюдження і зберігання та забовязується не передавати їх третім особам третім особам. Інформація, яка надана на сайті, призначена виключно для користувачів на території України. Детальніше – закон України «Про захист персональних даних».

Які дані збирає Сайт

1. Ім’я;

2. електронну адресу (e-mail);

3. кукі (cookie).

Що таке кукі (cookie)

Кукі (cookie) – тимчасові дані користувача, які не мають можливості самостійно виконувати будь-які дії.

Мета збору і зберігання даних

Мета збору і зберігання даних – проведення аналізу для поліпшення зручності користування сайтом, підвищення ефективності інтернет-реклами, e-mail розсилки. Крім того, дані, зазначені в формі зворотного зв’язку, допоможуть нашим менеджерам зв’язатися з Вами й відповісти на всі виниклі питання.

Кому Сайт передає інформацію?

Інформація передається тільки співробітникам Представництва Laboratoires Théa в Україні, який є власником сайту, для зворотного зв’язку з користувачами. Інформація не передається третім особам.

SSL сертифікат

Сайт захищений спеціальним SSL сертифікатом, який шифрує особисті дані та призначений для безпечного з’єднання користувача з сайтом.

Коли Сайт не несе відповідальність за безпеку і зберігання Ваших персональних даних

Сайт не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних у разі, якщо кукі та інші персональні дані залишені на іншому сайті. В тому числі, адміністрація сайту не несе відповідальність при переході з цього Сайту за рекомендованими зовнішніми посиланнями, які вказані на Сайті для ознайомлення. Перехід здійснюється на власний страх і ризик користувача.